- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
Tifosi87 #9894 üzenetére
1 nem tartom magam szakértőnek,
2 nem lebaszásnak szántam szóval BOCSÁNAT
3. akárhonnan nézzük nem egészséges egy procinak napi használat mellett 1,5V
nekem volt procim ami csak hónapokat ment 1,48Von és idővel érezhetően rosszabbul ment és egyre többet kért ahhoz h azonos órajelen stabil legyen. és sokan nem 1,5évre vesznek procit különben nem régi procik huzigálásáról lenne itt szó. -
-
grafika95
tag
válasz
Tifosi87 #9878 üzenetére
1.325 elég lesz rá...
És az a kérdés h miért NEM mentMert rátettem a RAM-okat 400-ra FSB 220 HT 4x (800mhz)
RAM 1.9V CPU 1.35V
és bekapcsoláskor a felsorolt listánál csippant egyet és írta a hibát....igaz a pci-e nem találtam meg így nem vettem fix 100-ra de minden mást beállítottam
nem ott lessz a hiba mert a ramokra mutogatott az írás.... -
grafika95
tag
válasz
Tifosi87 #9872 üzenetére
ha lenne olyan h 800
asszem ezek vannak :
333 (ez nem is biztos)
400
533
667ja és AUTO (< most ezen van !)
a RAM-okon NINCS borda annyi hűtést kap h a prociventi pont arra fújja a levegőt...majd lehet fotózok párat, vagy keresek képeket, h lássátok milyen beállítási lehetőségek vannak
hiába mondjátok h ennyire vegyem ha az nem szerepel a lehetőségek közt :|így tuning nélkül:
_11 x 200 azaz 2200mhz PROCI fesz-t LEVETTEM 1.325V-re
(autón 1.35-1.4v-n nyomatja de szerintem felesleges ennyi... így is probléma nélkül megy minden)
_RAM 333mhz ~ @400mhz (erre állítja autó) fesz 1.9 / 1.925V (autó állítgatja)
[4db ram van ! tehát 2x2dual -ba ismeri 2xNANYA (elvileg kingmax) 2xISMERETLEN(azt hiszem kingston de mindd a 4db DDR-800 ! 32bites rendszeren nem ismeri fel mind a 4gb-ot csak 3.23 at vagy mennyit....]Inkább nem vágok bele most már csak ha írtok, mit mennyire vegyek PONTOSAN...
DE KÖSZÖNÖK MINDEN EDDIGI SEGÍTSÉGET IS !!! HA MÁS NEM TANULTAM BELŐLE
DE SZERETNÉK EREDMÉNYEKET IS HA NEM GONDa RAMokkal van a valami (biztos h SZERETIK egymást mert kb 4hónapja mennek így és semmi gond nem volt eddig) [őőő és igen asszem 5-5-5-18 ba mennek !
De adtam egy linket töltsétek le ! azon rajta van majdnem minden kellő adat]
(még egyszer a link: [link] )Várom a tanácsokat ! Előre is mindenkinek köszönöm segítőkészségét...
Elég kezdő vagyok, biztos itt a bibi... de valahol el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Delta Force (2024)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged