- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orbano #47150 üzenetére
Szia!
Megkésett válasz; éppen kivettem az ITX házából tisztításra a gépem, szóval rövid időre most tudom tesztelgetni egy erős táppal is, gondoltam, be is nézek pár tuningos topikba.
Szóval ha PBO, akkor nálam (ASRock lap) van olyan, hogy meg lehet adni manuálisan a fogyasztási limitet, még nem próbáltam, mi lehet ott a maximum -nem is nagyon szeretném tán megtudni
-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.
Másik lehetőség meg az allcore tuning, az elég jól kilövi az energiagazdálkodást/alap TDP-t; tudtommal csak arra figyel a lap, hogy megóvja magát, ami bőven elég játékteret biztosít egy 3400G-nek (csak 4 mag HT-val ugye).
Ez utóbbit ki is próbáltam most Neked CBR20-szal, csak allcore 4 GHz, de már 2000 pont fölött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged