Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orbano
üzenetére
Szia!
Megkésett válasz; éppen kivettem az ITX házából tisztításra a gépem, szóval rövid időre most tudom tesztelgetni egy erős táppal is, gondoltam, be is nézek pár tuningos topikba.

Szóval ha PBO, akkor nálam (ASRock lap) van olyan, hogy meg lehet adni manuálisan a fogyasztási limitet, még nem próbáltam, mi lehet ott a maximum -nem is nagyon szeretném tán megtudni
-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.Másik lehetőség meg az allcore tuning, az elég jól kilövi az energiagazdálkodást/alap TDP-t; tudtommal csak arra figyel a lap, hogy megóvja magát, ami bőven elég játékteret biztosít egy 3400G-nek (csak 4 mag HT-val ugye).
Ez utóbbit ki is próbáltam most Neked CBR20-szal, csak allcore 4 GHz, de már 2000 pont fölött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.