Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orbano
üzenetére
Szia!
Megkésett válasz; éppen kivettem az ITX házából tisztításra a gépem, szóval rövid időre most tudom tesztelgetni egy erős táppal is, gondoltam, be is nézek pár tuningos topikba.

Szóval ha PBO, akkor nálam (ASRock lap) van olyan, hogy meg lehet adni manuálisan a fogyasztási limitet, még nem próbáltam, mi lehet ott a maximum -nem is nagyon szeretném tán megtudni
-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.Másik lehetőség meg az allcore tuning, az elég jól kilövi az energiagazdálkodást/alap TDP-t; tudtommal csak arra figyel a lap, hogy megóvja magát, ami bőven elég játékteret biztosít egy 3400G-nek (csak 4 mag HT-val ugye).
Ez utóbbit ki is próbáltam most Neked CBR20-szal, csak allcore 4 GHz, de már 2000 pont fölött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.