- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9642 üzenetére
Amiket én írtam neki, azokról hozzászólásokról beszélek. Ne kelljen ismételnem magam. Az egyetlen különbség az lehet, hogy a te biosodban nincs memory multiplier menüpont, helyette van egy dram frequency vagy ilyesmi, ami most auton van. Azt kell 800-ra állítani és a C1E-t kikapcsolni.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9640 üzenetére
Ez a leírás nem olyan bonyolult mint amilyennek elsőre tűnik, jól tagolt lépésekre van bontva, nem kell az egészet észben tartani. És a 3,6 ghz-re, amit szeretnél, jó esélyed van alapfeszen, szóval a legtöbb lépést ki is hagyhatod. De ha visszaolvasnál, hogy sipi83-nak mit sikerült összehoznia, az neked is menne szerintem.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9627 üzenetére
Na meglestem amit linkeltél. Ha tuningolsz akkor a többiek által elért eredmények adhatnak némi támpontot, de nem szabad teljes mértékben rájuk hagyatkozni. A tuning módja mindig kísérletezés, hiszen még típuson belül is hatalmas különbségek lehetnek. Itt van egy általánosabb leírás.
sipi83: Mondtam, hogy menni fog.
Jók ezek a E8000-ek. Ha esetleg úgy döntesz, hogy följebb mész, vedd számításba a ramok, és az alaplap korlátait is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest