Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9642 üzenetére
Amiket én írtam neki, azokról hozzászólásokról beszélek. Ne kelljen ismételnem magam. Az egyetlen különbség az lehet, hogy a te biosodban nincs memory multiplier menüpont, helyette van egy dram frequency vagy ilyesmi, ami most auton van. Azt kell 800-ra állítani és a C1E-t kikapcsolni.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9640 üzenetére
Ez a leírás nem olyan bonyolult mint amilyennek elsőre tűnik, jól tagolt lépésekre van bontva, nem kell az egészet észben tartani. És a 3,6 ghz-re, amit szeretnél, jó esélyed van alapfeszen, szóval a legtöbb lépést ki is hagyhatod. De ha visszaolvasnál, hogy sipi83-nak mit sikerült összehoznia, az neked is menne szerintem.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9627 üzenetére
Na meglestem amit linkeltél. Ha tuningolsz akkor a többiek által elért eredmények adhatnak némi támpontot, de nem szabad teljes mértékben rájuk hagyatkozni. A tuning módja mindig kísérletezés, hiszen még típuson belül is hatalmas különbségek lehetnek. Itt van egy általánosabb leírás.
sipi83: Mondtam, hogy menni fog.
Jók ezek a E8000-ek. Ha esetleg úgy döntesz, hogy följebb mész, vedd számításba a ramok, és az alaplap korlátait is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- DELL Universal Dock UD22
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest