Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccc85
csendes tag
Szia!
Van köze hozzá.
Az FSB/DRam frekvencia ne 1:1 ben menjen mert akkor nem tudod húzni.
Egy 800 as ramnak 1000MHz kb a vége (stabilan), ahogy nekem is, és ezt 450-es fsb-vel érem el, hogy az arány 800/1666 (ram freki/fsb) van téve.
Ha neked is van ilyen beállítási lehetőséged, próbáld meg így -
KMT
addikt
Rendben van. Vagy gyenge a lapod fesz szabályza, és picit ugrándozik a fesz, vagy az energiatakarékos funkció változtatgatja.
(#6385) BrandonXXV:
Először is #1 hsz. Aztán #2636.Másodszor SOHA ne hagyd a cpu feszt autón, mert túlfeszelheti a lap a procit.
Pontos beállításokat nem lehet mondani, mert nem minden proci/lap/ram bírja egyformán a tuningot. Szóval neked kell kikísérletezni.Tudd meg, hogy valójában hány MHz-esek a memóriáid, és aszerint állítsd be a dolgot. Az FSB-vel, és a mem szorzóval tudsz játszani. No meg az időzítésekkel is (bár ezt javaslom, hogy állítsd 5-5-5-18-ra).
4 db ram-mal nem fogják olyan jól bírni a tuningot... Azért nézd meg, hogy SPD szerint milyen órajelen milyen időzítéseket írnak, és a gyengébbet vedd figyelembe.
Ha nem feszelsz túl semmit, akkor nehéz kárt tenni a gépben. A procid max bios 1,5 V-ot (ha normális hűtőd van), a memóriák max +0,2 (2,0) V-ot kapjanak szerintem. -
Petiapó
tag
Hali!
Az X2esek klubjában ezt találtam:
Maotun kolléga márciusban nyilatkozta ezt, a black editionnel kapcsolatban"CPU sebesség:
CPU órajel 3200.2 MHz (eredeti: 2600 MHz, overclock: 23%)
CPU szorzó 16.0x
CPU FSB 200.0 MHz (eredeti: 200 MHz)
HyperTransport órajel 1000.1 MHz
Memóriabusz 400.0 MHz
DRAM : FSB arány CPU/8
Ide nekem 1,3850 V kelett everest szerint 1,36V CpuZ 1,39 V .-on..."Az eredeti hsz
ha így állítod be akkor a ramoknak se lesz bajuk.
(hasznos tud ám lenni a kereső, csak használni kell)
-
Gyufaaa
veterán
Minden procnak más a tuningpotenciálja még azonos típusokon belül is. Lehet, hogy a tiedének itt a vége. Feszt emeltél? Egyébként miért szeretnéd 3Ghz fölé emelni? VGA-d végett? Vagy csak megpróbálni mit bír? A HT-d ha 999Mhz-en fut az teljesen ok! Lényege, hogy ne menjen 1000 fölé. Biosban van beállítása (szorzója) ha nagyon magas vissza kell osztanod. Ez az FSB növelésekor szokott bekövetkezni.
3x1Gb ram az szó szerint 3x1Gb vagy 2x1Gb + 2x512Mb ? -
Gyufaaa
veterán
A Cuccaidhoz valamit irhatnál a gépedről, hogy ha valami kérdésed van legyen egy kis rálátása a válaszadóknak, hogy milyen konfigról is lenne szó. Ezt nem igazán értem: "gyszerü szorzós athlon64et húztam"
Lehet, hogy csak én nem értem, de légyszi fogalmazd meg még1x, hogy pontosan miket is állítgattál a biosodban és mi is lenne az a konkrét kérdésed, hogy mit csinálj a kékhalállal.CMOS Clear, és dobj ujra egy rendszert. Ez csak egy tipp.
Mire a válaszom megérkezett már reagáltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ELADÒ: Intel i5-11400F Processzor
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest