Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
szerintem ő nem a kékhalálra gondolt... arra nincs olyan, hogy "rendszer súlyos hiba esetén ne alkalmazza a kékhalált" opció
ha lenne nálam már tuti pipa figyelne a négyzetben 
az a lényeg, hogy ha rendellenes dolgokat művel a gép, hirtelen újraindulás, megfagyás... akkor vmi a beállításokkal nem oké, proci túl van húzva, vagy jól van húzva csak kevés feszt kap, esetleg a memória akad néha... sokféle baj lehet, és ezeket csak kísérletezgetéssel kipuhatolni...
most nézem: fesz emelés nélkül nyomtad a 800as RAMnak a 900MHz-et?
vagy azért kap egy kicsit?
én ezzel kezdeném, vissza 800ra, vagy alá, és teszt. ha így műxik, akkor ez volta hiba, és esetleg elkezdheted emelni visszafelé addig amíg ki nem jön a bibi megint, így tudni fogod hol a kortlátja. érdemes egyébként visszaosztani 800 körülre, és az időzítésekkel mahinálni. szerintem egy jobb időzítés többet hoz, mint 10-15% +freki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha lenne nálam már tuti pipa figyelne a négyzetben