- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
szerintem ő nem a kékhalálra gondolt... arra nincs olyan, hogy "rendszer súlyos hiba esetén ne alkalmazza a kékhalált" opció
ha lenne nálam már tuti pipa figyelne a négyzetben
az a lényeg, hogy ha rendellenes dolgokat művel a gép, hirtelen újraindulás, megfagyás... akkor vmi a beállításokkal nem oké, proci túl van húzva, vagy jól van húzva csak kevés feszt kap, esetleg a memória akad néha... sokféle baj lehet, és ezeket csak kísérletezgetéssel kipuhatolni...
most nézem: fesz emelés nélkül nyomtad a 800as RAMnak a 900MHz-et?vagy azért kap egy kicsit?
én ezzel kezdeném, vissza 800ra, vagy alá, és teszt. ha így műxik, akkor ez volta hiba, és esetleg elkezdheted emelni visszafelé addig amíg ki nem jön a bibi megint, így tudni fogod hol a kortlátja. érdemes egyébként visszaosztani 800 körülre, és az időzítésekkel mahinálni. szerintem egy jobb időzítés többet hoz, mint 10-15% +freki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest