- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orbano #47150 üzenetére
Szia!
Megkésett válasz; éppen kivettem az ITX házából tisztításra a gépem, szóval rövid időre most tudom tesztelgetni egy erős táppal is, gondoltam, be is nézek pár tuningos topikba.
Szóval ha PBO, akkor nálam (ASRock lap) van olyan, hogy meg lehet adni manuálisan a fogyasztási limitet, még nem próbáltam, mi lehet ott a maximum -nem is nagyon szeretném tán megtudni
-, de tippre ez megoldás lehet Nálad is, ha van ilyen manuális opció a BIOS-odban.
Másik lehetőség meg az allcore tuning, az elég jól kilövi az energiagazdálkodást/alap TDP-t; tudtommal csak arra figyel a lap, hogy megóvja magát, ami bőven elég játékteret biztosít egy 3400G-nek (csak 4 mag HT-val ugye).
Ez utóbbit ki is próbáltam most Neked CBR20-szal, csak allcore 4 GHz, de már 2000 pont fölött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest