Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Sziasztok! Elkezdtem foglalkozni, a tvboxom hűtésével, mert ami jelenleg volt rajta, az gagyi, és igen, nem igen jó a passzív hűtése, aktív használatkor felment a cpu hőtfok 75fok fölé, és kézzel is érezhetően meleg volt a box, azt találtam ki hogy egy lyukat csinálok a közepére, ahol a hő azonnal el tud távozni, és bevált, nem szép, de majd alakítgatok rajta, nagyon lefogta a hő eltávozását a müanyag lapka,
[link] de ezek után, bármit csinálok vele nem megy fel 70fokig sem, nem szép, de agyalok azon hogy hogy tegyem szebbé, vagy le takarom egy ventivel íme a kép. [link]
Szerintetek mivel járnék jobban, egy ventinlátorral a tetején ami adná a hideget a cpunak, vagy egy nagyobb passzív hűtővel.
De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.
De mi a tökömért raknak bele ilyen fostalicska hűtőbordát?
kétszer nagyobbat tennék bele vagy szélesebbet, nem ezek a külsőre mentek, de baszhatják ha kiég a cpu (: a hő elvezetés hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.