Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Jó hát, mondják, hogy semmi értelme emelgetni az órajelet, oké tényleg nem sok értelme, de azért melóban elég halál böngészni tuning mentes gépen. Otthon megszokom, hogy 4GHz-en jár fixen bent meg speedstep szépen leveszi olvasás közben a cerkát, aztán kattintok egy linkre azon persze lesz valami összecsapott script, valami fincsi java, de elé azé’ kell a teljes képernyős flash reklám én meg csak fojtogatom a patkányt a markomban, hogy mi a tosz van már. Semmit nem ér az optikás net ilyen energiatakarékos vackokon. Értem én, hogy zöld bolygó, csak ha eleve egy cerka proci annak miért kell levenni az órajelét is könyörgöm? Amikor amúgy is jó ha 30W. Legalább egyetlen magja mehetne max órajelen 24/7-ben. Mese, hogy egyből kapcsol a speedstep és nincs különbség, állandóan várni kell. Már tiszta cipőtalp a ház széle, pedig nem is rugdosom. Annyit.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi