- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Kean_Sorbo #43925 üzenetére
Hahahaha kiokoskodik?
Még annyit se tudtál, hogy feszültség állítása nélkül 4.1 Ghz-en megy.
Csak magadat járatod le ezzel a viselkedéseddel. Az csak egy dolog, hogy a gyerek mit ír. Nem kell szent írásnak venni. És nem azért küldtem, hogy mi károsít mi nem, nem ez a lényeg. hanem, hogy benne van mekkora szorzója van, és, hogy te mekkora hülyeséget mondasz és mindezt lekezelő stílusban. Látom megfogtad a lényeget. Helyedben csöndbe maradnék.
Az, hogy én, hogy oldom meg az legyen az én dolgom, tőled nem kértem segítséget. Ezek után meg végképp nem fogok. Bizonyítottál eleget.Lehet, hogy kitárgyaltad ezeket a dolgokat, csak sajnos nem eléggé...
-
korion
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #43925 üzenetére
igen,de a srác honnan tudta,h károsít?
ha van rendes ramod ami bírja,hűtő,lap!(meg persze nagyban függ a procitól)
azt se értettem,h minek egy 2600-2700K lecserélni egy 3770-reÉs felesleges összeveszni!(kérjetek bocsit a közösségtől+egymástól
nálam a 3930K 100 helyet 125 van,mert így jön ki a 2ghz a ramoknál Cl9-es időzítéssel!
viszont én semmit nem állítottam,minden automatán..most jött Foxconn Quantumian1 lap,ebben nem tuningoltam még
(csak az P9X79-ben)
de szeretnék majd!!esetleg vki tud benne segíteni?(akinek volt-van 2011 konfigja) és szól,h mire vigyázzak esetleg+ilyenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged