- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Rég jártam erre..Na figyelj,értelmezzünk légyszi.
Beszerzés alatt van:NINCS megvéve.Lehet,hogy árlistákat nézeget,hogy hol olcsóbb stb..S akkor,jogos az,hogy ott álljon meg,s vegyen Intelt.Hisz azt írta hogy tuning..Innentől nincs miről beszélni.Ha tuning , intel.Árak:Ár/értéket nézz!!!S a tuning érték..Igaz vehet 7200-est is,az is huzza s az is veri lazán.
Láttam a cikkedet,jó.Azért a többi itt fórumozó sem gyerek,még ha 1 napos regje is van!!!(S halkan megjegyzem:még jó,hogy megismered(meg akarod ismerni)saját deszkádat..A hibáriól meg.Hát élj vele,Én kikötném s csúzlival lövöldözném szanaszét.)S a topik neve se az,hogy hogy szenvedjünk meg 50MHz-ért..
Számolni is tudunk,hidd el.S azt hiszem szűk 15 év,s pár ezer gép alatt,ragadt rám vmi,s nem lerázni,észt osztani nézek be ide..
Szép napot! -
pgeri
tag
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Nos azért mert ebben a fórumban nem tevékenykedek attól még értek hozzá..... Ha visszaolvastál volna írtam neki h mit csináljon! Esetleg van vmi bajod az olvasásal? Manapság nagyon jó tanfolyamok vannak. Továbbá XX50-es végű Phenomonokat ajánld már mert azok a javított verziók. Tovább egy quad core-t nem lehet összehasonlítani egy dual core-ral.... Beszéljünk okoska a Q6600ról. 33 ezer. Rendesen megbassza körökkel az amd-ed. Erről ennyit. Vagy nem így van??? Nahugye. Most azon vitatkozunk melyik a jobb az AMD vagy az Intel? Naah melyik???
Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest