Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz band1103 #4370 üzenetére

Rég jártam erre..Na figyelj,értelmezzünk légyszi.
    Beszerzés alatt van:NINCS megvéve.Lehet,hogy árlistákat nézeget,hogy hol olcsóbb stb..S akkor,jogos az,hogy ott álljon meg,s vegyen Intelt.Hisz azt írta hogy tuning..Innentől nincs miről beszélni.Ha tuning , intel.Árak:Ár/értéket nézz!!!S a tuning érték..Igaz vehet 7200-est is,az is huzza s az is veri lazán.
    Láttam a cikkedet,jó.Azért a többi itt fórumozó sem gyerek,még ha 1 napos regje is van!!!(S halkan megjegyzem:még jó,hogy megismered(meg akarod ismerni)saját deszkádat..A hibáriól meg.Hát élj vele,Én kikötném s csúzlival lövöldözném szanaszét.)S a topik neve se az,hogy hogy szenvedjünk meg 50MHz-ért..
    Számolni is tudunk,hidd el.S azt hiszem szűk 15 év,s pár ezer gép alatt,ragadt rám vmi,s nem lerázni,észt osztani nézek be ide..
    Szép napot!

• pgeri

tag

válasz band1103 #4370 üzenetére

Nos azért mert ebben a fórumban nem tevékenykedek attól még értek hozzá..... Ha visszaolvastál volna írtam neki h mit csináljon! Esetleg van vmi bajod az olvasásal? Manapság nagyon jó tanfolyamok vannak. Továbbá XX50-es végű Phenomonokat ajánld már mert azok a javított verziók. Tovább egy quad core-t nem lehet összehasonlítani egy dual core-ral.... Beszéljünk okoska a Q6600ról. 33 ezer. Rendesen megbassza körökkel az amd-ed. Erről ennyit. Vagy nem így van??? Nahugye. Most azon vitatkozunk melyik a jobb az AMD vagy az Intel? Naah melyik???;) Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.

Új hozzászólás Aktív témák