- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Rég jártam erre..Na figyelj,értelmezzünk légyszi.
Beszerzés alatt van:NINCS megvéve.Lehet,hogy árlistákat nézeget,hogy hol olcsóbb stb..S akkor,jogos az,hogy ott álljon meg,s vegyen Intelt.Hisz azt írta hogy tuning..Innentől nincs miről beszélni.Ha tuning , intel.Árak:Ár/értéket nézz!!!S a tuning érték..Igaz vehet 7200-est is,az is huzza s az is veri lazán.
Láttam a cikkedet,jó.Azért a többi itt fórumozó sem gyerek,még ha 1 napos regje is van!!!(S halkan megjegyzem:még jó,hogy megismered(meg akarod ismerni)saját deszkádat..A hibáriól meg.Hát élj vele,Én kikötném s csúzlival lövöldözném szanaszét.)S a topik neve se az,hogy hogy szenvedjünk meg 50MHz-ért..
Számolni is tudunk,hidd el.S azt hiszem szűk 15 év,s pár ezer gép alatt,ragadt rám vmi,s nem lerázni,észt osztani nézek be ide..
Szép napot! -
pgeri
tag
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Nos azért mert ebben a fórumban nem tevékenykedek attól még értek hozzá..... Ha visszaolvastál volna írtam neki h mit csináljon! Esetleg van vmi bajod az olvasásal? Manapság nagyon jó tanfolyamok vannak. Továbbá XX50-es végű Phenomonokat ajánld már mert azok a javított verziók. Tovább egy quad core-t nem lehet összehasonlítani egy dual core-ral.... Beszéljünk okoska a Q6600ról. 33 ezer. Rendesen megbassza körökkel az amd-ed. Erről ennyit. Vagy nem így van??? Nahugye. Most azon vitatkozunk melyik a jobb az AMD vagy az Intel? Naah melyik???
Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest