Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Kovbob #41620 üzenetére
Nyilván nem azt, ha kézzel is forró. A tartósan 60 fok feletti érték egészségtelen, instabil is lehet.
Ezek a 2centis chipset hűtő ventik azonban semmire sem jók, én befüggesztettem anno a házba spárgával egy régi 8 centis (kifejezetten halk) cpu ventit közvetlenül a chipset fölé és beledugtam egy hőerzekelőt is. Igy volt a borda 60 fok körül, akkor alatta a mag 70+ lehetett..Lehet kapni speci chipset bordát is elég jó választékban, csak nem is olcsó, meg figyelni kell befér-e. Én barkácsolnék előbb a ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest