- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Próbáljam ki? Azaz vegyem vissza a proci szorzót, és gyorsabb lesz?
Kétlem." Nem csak azt mondtam a szorzót vedd vissza, hanem emelj FSB-t.
Én elhiszem hogy megértetted, de nem úgy tűnt. A fentebbi elmélkedés általánosságban érvényes, nem feltétlen E8400-nél, vagy a te procidnál, bármelyiknél, tehát általánosságban mondtam. Az, hogy a te géped húzva, arról nem volt szó
Én nem szeretem az energiatakaréskossági funkciókat, jobb szeretem magam irányítani a dolgokat, már amennyire lehetséges. Ha egy 45nm-es procinál feszt emelsz, ugyanúgy jobban melegszik mint egy 65, vagy 90nm-es, vagy bármilyen, tehát jóval többet is fogyaszt. Az én személyes esetemben egy cel420-t feszeltem alul, onnantól kezdve nem kellett venti, hetekig úgy ment, és max 40 fok volt, kézzel is ellenőriztem a bordát. Alapfeszen azért fel-fel pörgött a venti 4-500 rpm-en, de ha sokáig terhelve volt a rendszer, akkor nagyobb fordulatszámon is. Igaz, ez nem pont ideillő példa, de igenis van ezeknek érezhető hatásuk. Ide illő példa: eladtam havernak a 2.4ghz-es a64-emet, 690g-s lappal, 1előre csak igp-t használ, teljesen fölösleges húzni, procit alulfeszeltem, de 1ébként is 45W TDP-s, szorzó le/FSB fel, ramot jól megrángattam, így mindjárt jobban mennek a gamek, fogyasztásban meg jobb vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Windows 11
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Linux kezdőknek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest