Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Na én abbahagytam ennek a lapnaka huzogatását.Hiába adok én bárminek feszt,ha a FSB-t 300 fölé nyomom akkor nem akar elindulni a gép.Nem elég hogy egyszerüen nem indul el,de totál lefagy! Gondoltam egyet és 1333 OC módban beállitottam az optimized modot,akkor az FSB-t 333-ra állitja alapból.Na innen töl sehogy sincs tovább,hiába resetelek már a BIOS se jön be,igy nem tudom átállítani az értékeket.Reseteltem a CMOS-t de akkor is megmarad az optimized beállitás és szintén nem tudok belépni a BIOSba,kivettem az elemet majd ujra betettem de azzal sem értem el semmit.Az a leg meglepöbb hogy ilyenkor ha bekapcsolom a gépet akkor pár másodperc mulva kikapcsol a gép magától,majd utána bekapcsol megint kikapcsol...és igy tovább,nem lehet tenni semmit csak ha a táp főkapcsolóját nyomom le.
Át kell szépen jumperolni az FSB minimum 1066 OC modra mert annak az optimalizált módja már 300 alatt van és csak akkor lehet belépni a BIOSba.......huuuuuuuu
Na de 1066 OC módban csak 280-ig engedi felnyomni az FSB-t.Akkor FSB 280 manual modban majd vissza jumper 1333 OC-re és FSB manualon 300-ra.
Ennyi,ez többre nem képes
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő