Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponuda
csendes tag
válasz
krammerka
üzenetére
ha jobban odafigyeltel volna arra amit irtam..mint mondtam, azon a gepen egy corsair 850HX tap volt, ezen meg egy chieftec 350Wos....azon a tapon a 24pines csatlakozon kivul volt megy egy 8pines az alaplapra, ezena csifteken meg csak egy 4pines van fuggetlenul attol, hogy a MAXIMUSon 8 csatlakozosnak van helye...szoval a 8csatlakozos tapdugaszban jelenleg egy 4csatlakozos van

Masik, szepen leirtam, hogy azon a lapon 4GHZ nem bootolt be 1,25V alatt, ha megnezted volna a kepet akkor lattad volna, hogy az ASUS MAXIMUS 1,23V-n is bebootolt. A tag nem hiszi el, hogy a proci kihuzza a 4,5GHz-et, en pedig ezt azzal cafoltam, hogy ime ez a kep a bizonyitek, /amit mar itt az elobb bemutattam/...de tovabb nem lehet huzni, mert ez a tap kurvara gyenge egy E8600 4GHz+8800GTX-hez 4GB RAM+3vinnyo+4ventihez....
Ezert szeretnem ha valaki hozzaertobb szolna hozza, tamogatna azt amit mondtam, hogy ezzel a tappal nem lehet tuningolni....
Kosz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő