- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponuda
csendes tag
válasz
krammerka #21140 üzenetére
ha jobban odafigyeltel volna arra amit irtam..mint mondtam, azon a gepen egy corsair 850HX tap volt, ezen meg egy chieftec 350Wos....azon a tapon a 24pines csatlakozon kivul volt megy egy 8pines az alaplapra, ezena csifteken meg csak egy 4pines van fuggetlenul attol, hogy a MAXIMUSon 8 csatlakozosnak van helye...szoval a 8csatlakozos tapdugaszban jelenleg egy 4csatlakozos van
Masik, szepen leirtam, hogy azon a lapon 4GHZ nem bootolt be 1,25V alatt, ha megnezted volna a kepet akkor lattad volna, hogy az ASUS MAXIMUS 1,23V-n is bebootolt. A tag nem hiszi el, hogy a proci kihuzza a 4,5GHz-et, en pedig ezt azzal cafoltam, hogy ime ez a kep a bizonyitek, /amit mar itt az elobb bemutattam/...de tovabb nem lehet huzni, mert ez a tap kurvara gyenge egy E8600 4GHz+8800GTX-hez 4GB RAM+3vinnyo+4ventihez....
Ezert szeretnem ha valaki hozzaertobb szolna hozza, tamogatna azt amit mondtam, hogy ezzel a tappal nem lehet tuningolni....
Kosz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged