Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
buherka #1300 üzenetére
Kösz a választ! Kipróbálhatom az Orthos-t, de hát ugye teszt nélkül is fagy, be sem bootol... Igen, engem is leginkább a NB aggaszt - a lap topicján mások (fesz.emeléssel ugyan, de) 266-ig is eljutottak; "alapjáraton" 35-40°C-on 230-240-ig. Ennek az okát kéne megtalálnom, azt hiszem. Vagy valami aktív hűtést tenni a NB-re? De nekik a gyári bordával megy...
A RAM-időzítésekhez nem nyúltam: barátom azt mondta, itt még nem szükséges - de szívesen kipróbálom, ha van javaslatod. Az 1. hsz.-t természetesen átnéztem, csak hát így kezdőként kissé tömör volt - alighanem kicsit el kellene mélyednem benne. Naivul azt hittem, a baráti útmutatás alapján egyszerűen menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest