- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Az a tapasztalatom, hogy ha a GPU órajelét emelem, sokkal többet ér plusz fps-ek tekintetében, mintha a (vga) memóriával küzdenék. Nálam fontos, mert most is a 30-as átlag körül játszom, szal +/- néhány fps sokat számít. Tehát ugyanazt mondanám, mint a CPU/RAM esetében gémekhez: memória legyen elég mennyiség és jó minőség, de külön nem küzdök magasabb frekiért és alacsonyabb időzítésekért, mert nincs gyakorlati haszna (persze kíváncsiságból megnézem).
KaraDani: én eddig azt hittem, hogy az Orthos ugyanaz, mint a Prime. Nem sokára visszajön a garcserés TX2-őm + alakítok rendesen a szellőzésen, kipróbálom a procim végét.
Még mindig a jó öreg 95-öst használod, vagy van újabb verzsön? -
KaraDani
addikt
Azért én proci tesztenk maradnék, a proci teszteknél. Orthost hanyagolnám, gyengus, az nálam még akkor is ment amikor prime 10 perc, ibt meg 3 perc után kiakadt.
Rica: Szerintem fél óra Prime/IBT elég ha játékra használja csak az ember, játékkal úgyse tudod folyamatosan annyira leterhelni. Ha videot vág renderel, és egyéb hosszú ideig tartó erősen processzoréhes dolgot csinál az ember akkor látom értelmét a 2óra és feletti procitesztnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest