Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
-
Nimda
addikt
válasz Gabeee #14798 üzenetére
Hát nem sok van. Kíváncsiságból megpróbáltam kitölteni az ügybejelentőt, de olyan kérdésekre kellett válaszolni, amire nem kicsit hiányosak az infók.
Pl. a kérelmet befogadó kormányablak neve és címe. Na ezt honnan tudja szegény ügyfél, mikor visszajelzést sem kapott?
Vagy az utolsó csatolmányok: A bejelentést alátámasztó dokumentum(ok) csatolása. Itt csak pislogtam, ezt mégis honnan szüljem meg? Szintén visszajelzés hiányában?Vicc az egész
Holnap inkább személyes tali a helyi kormányablakkal.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz Gabeee #14775 üzenetére
Mi is online igényeltük és kifizettük az igénylő terhére. PDF -ben le lehet tölteni a banki átutalásról szóló igazolást és csatolod. Közleménybe meg beírod pl. hogy védettségi igazolvány. Ha erről nem tudják azonosítani akkor sehonnan sem. Persze ettől még lehet, hogy személyesen is kell intézkedni, ha nem jön meg. Sajnos még mi is várjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Gabeee #14535 üzenetére
egyértelmű volt, le is írtam ebben a topikban, hogy lesz és amit most csinálnak az a szokásos összevissza hazudozunk mert xyz (épp mi az érdekünk)
sajnos a kormány ezen a vonalon is elképesztő mélyre süllyedt.Viszont nagyon nem kell bánni...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
titán
válasz Gabeee #14535 üzenetére
És kinyilvánították, hogy egyelőre az összes Pfizer-t félreteszik mindenkinek
Ezért jó kicsit tájékozódni. Mivel ismert információ volt, hogy csak májusban érkezik 1,3 millió/júniusban 2,2 millió adag pfizer vakcina/ha nem oltanak vele megakad az oltási program, teljesen nyilvánvaló volt, hogy a miniszterelnök nem mond igazat.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
Nekem szinte teljesen hasonló volt, a tüdő helyett sajna az emésztőrendszeremet eszi szét általában minden. De lehet ez jó(bb), nem tudom.
Én beadattam a Sputnikot hétfőn.... kicsit szarul voltam, nem vészes.Várhatsz Pfizerre, mert szerintem védett vagy.
De nem biztos, hogy annyival jobban jársz azzal mint emezzel.
Sputnikot elég jónak mondják már az első shot után is, sőt első shot után a legjobb hatékonyságú.Én nem akarom még egyszer a kovidot, ezért beadattam mihamarabb. (47 vagyok, nincs betegség)
Egyébként ma már elég jól vagyok, lehet csak bemesélem magamnak de mintha az agyam is gyorsabb lenne.[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
Hallottam egy podcastot 1-2 hete (egy szegedi hírportálon volt, nem emékszem már melyiken, Duda, Bodlogkői és Ócsai votlak a vendégek), amiben Duda professzor azt nyilatkozta, hogy ha 1-2 hónappal a fertőzés után oltanak valakit, akkor jó esély van rá, hogy az átlagosnál lényegesen erősebb oltási reakciót fog tapasztalni a delikvens (persze baja nem lesz tőle). Ezért célszerű kivárni a 3 hónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest