- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"hanem az, hogy mi a valóság"
ott a pont. Én leginkább nyitott kérdéseket látok long ügyben, választ csak keveset. Amennyit én érzékelek belőle, hogy oltatlanul longoló ismerős van (vuhani törzs), oltottan áteső longoló ismerős nincs. Tudom, kicsi minta.
Én magam biztos hülyültem, de az teljesen természetes folyamat, nem gyorsult a megszokott sebesség
#60330: ennek már Tóth Bendegúz óta protokollnak kellene lennie a sakkon kívül minden sportágban
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest