- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
kolopele #45105 üzenetére
"Nekem meg a két gyereknek negatív lett a teszt. Nagyon úgy tűnik, tényleg sokat számít még valami egyéb is az oltáson kívül, ugye én tavaly sem kaptam el nejemtől, amikor 4 hétig szinte az ágyat nyomta, és még nem volt oltás. "
Nekem ugyan A Rh+, és tavaly ugye megrángatott.
De azt kell mondjam, nagyon kimerült állapotban voltam a betegség kialakulása előtt. Nulla pihenés, kevés kaja, sok meló, idegeskedés, sport mellőzve 2-3 hétig stb... stb... Összességében akár egy durvább influ-A is elkaphatott volna akkoriban, így viszont a covid lett.Tavasszal jött két Sputnik, de azóta sokkal jobban figyelek magamra, pihenés, nincs túl sok meló, idegeskedést mellőzöm. A sport maradt, sőt az az adag emelve van.
Ismerek oltatlanokat, egészségesek, sőt azt mondanám metabolikusan tökéletes állapotban vannak. Nyilván ez sem 100% védelem, de ahogy a 3x-i oltás sem az.
Az biztos, hogy az oltás mellé kell egy egészséges test és jó immunrendszer is, különben nem sokat ér az egész. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest