- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz fokukac #40716 üzenetére
Nem kell kétségbe vonni az értelmi képességeit. Nem azzal van a baj, hanem a bizalommal a hatalom felé. Én is mondhatnám azt biológus mérnökként, hogy nem hiszek el semmit ebből az egészből, mert végülis én személyesen sosem szekvenáltam a vírus genomját vagy ellenőriztem, hogy mi van a Pfizer oltásban. Egyébként ezzel a paranoid megközelítéssel is el lehet jutni odáig, hogy beoltatom magam, mert vagy a vírus öl meg idén vagy az oltás 10 év múlva, akkor meg már inkább az oltás. Választásom meg nincsen ezen a kettőn kívül, mert nincs hatalmam a helyzet fölött. Feltéve ha legalább azt elhiszem, hogy van vírus. Nekem amúgy kb. megfagyott az ereimben a vér, amikor kiderült, hogy SARS-ról van szó, mert ismertem a SARS1-et már régóta. Ahhoz képest viszonylag olcsón megúsztuk eddig.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
t72killer
titán
válasz fokukac #40716 üzenetére
Na, ez már a 3.változat. Először szeptember környékén, nemrég 3év múlva, most meg akkor 10év múlva kell mindmeghalnunk...
Kár, hogy egy milliárdos mintán ez már most kibukna.
Jehova tanúi vs világvége ? Mert akkor 2100ban is itt fogunk dekkolni, mikor lehet már végre megmakkanni...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Villanyszerelés
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest