Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem voltam covid-os a 2-3 hetes vizsgálat szerint az utóbbi időben. De: a gyerekek mindhárman voltak, valószínűleg tavaly ősszel, de ez is csak tavasszal derült ki véletlenül, találgatás. Ősszel, amikor a szokásos takony túneteik voltak, nekem is voltak ugyanolyan tüneteim. Sőt, most is ugyanolyan tüneteim voltak, kb 1 hétig - amik a delta tünetei is lehettek, pont gondoltam, hogy a megmaradt antigén tesztekből egy pálcát feldugatok a feleségemmel... van értelme? Most mondjuk neki is ugyanilyen tünetei vannak, lehet, hogy viszontdugnám (osztály kuss, nem röhög). A 2 fiú allergiás, enyhe tünetekkel, a kislány nem - a fiúk is tüsszögnek kicsit, ritkán. Múlt hét szombaton Gemencen kenuztunk, nem volt meleg, esett is...
Ebből döntsem el, mi legyen a következő lépés...(hiába a képzettségem és a tapasztalataim, nem segítenek sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest