- moonlight115: Privát, oh!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Depression #2549 üzenetére
hat en a helyiben mentem volna iziben.
anyosom detto, rakos volt par eve, plusz pajzsmirigyes, csontritkulasos, stb, meg hat kozel 80. tegnap elott azonnal ment amint hivtak, kinaiert. meg is lepodtunk hogy utolag szolt, par hete meg mi dumaltuk ra hogy kuldje vissza a papirt mert huzodozott. -
mozso
senior tag
válasz
Depression #2549 üzenetére
Ez volt a rossz érzésem nekem is. Jó lenne ha mások is írnának, akik 70+ és krónikusak, hátralerülnek-e a listán, ha nem vállalják a kínait. Olyan értelemben, hogy komolyan a lista végére mennek, mintha nem is akarnának semmilyen oltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- moonlight115: Privát, oh!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció