- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
[CS]Blade2 #20986 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
SQX_Barto #20744 üzenetére
Arya visszafejlődését nem értem, egy negyvenhárom kilós, másfél méteres kiscsaj mégis mit csinált volna abban a tömegben? Pont úgy eltaposták volna, ahogy itt is (majdnem). Még a Dzsonsznó is sodródott a tömeggel a Battle of Bastards-ban, pedig "kicsit" nagyobb darab, mint Arya. Persze, hogy bepánikolt, betojt, itt aztán lopakodhat, arcot cserélhet, szart sem ér azzal. -
madgie
titán
válasz
blue01song #17656 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
t_a_m_a_s #16982 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a rövid spoileres hozzászólásoknál az van, hogy ha rányomsz mobilon és YT hivatkozás van benne (mert miért ne lenne az egész mondat linkesítve), akkor már nyitva is megfelé és nem 10 meg 100 kilobíte-okat nammog le a mobilnetből, hanem lazán 20 megát, mire kilövöd. Tudom, tiltsam le a YT appot, ne menjen mobilnettel, aztán meg amikor böngészőben nyitja meg valamiért, akkor ugyanott vagyok
Szóval ezt a ne szúrjunk be képet dolgot erőltetett hisztinek gondolom.
-
madgie
titán
válasz
raider21 #16854 üzenetére
És mégis, eszembe jut, mennyivel zsigeribb, élőbb volt a fattyúk csatája. Itt ugyan
, de nincs súlya semminek, nem érezteti veled úgy a hideget, a körülzártságot, a kétségbeesést, mint a battle of the bastards-ban, amikor összeértek a lovasok Jonnál, vagy amikor betemette a tömeg... szerintem is érezhetően visszább esett a színvonal, remélhetőleg ezt megcáfolja az évadzáró részkipurcan egy sárkány -
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #16772 üzenetére
De érted, Dzsoni is megint benyomta a berzerkert (már a fattyúk csatájánál se jött be neki, sebaj), ahelyett, hogy odamutatott volna Danynek, hogy némá, ott a kékszemű egylet a dombon, pörköjjémáoda, aztán mehetünk kistargaryent gyártani. -
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #16768 üzenetére
Még három (kitalált) kép hiányzik: - Drogon mikor Übereset játszik, odafordul a NK meg a WW-k felé, telibe köpi őket sárkánytűzzel, azoknak kampec,
- a Terence Hilleknek (kékszeműek) szintén annyi, összeesnek a Walking Dead statiszták is,
- Dzsoni meg Deni kéz a kézben elbattyog a naplementébe, felettük a három sárkány szívecskeformát ír le a levegőben -
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #16603 üzenetére
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
monti0222w #15814 üzenetére
"Hadd hallgassam meg az anyanyelvemen"
Jó, hát remélem a Metallicát is magyarra szinkronizálva hallgatod
Szerk: a Jokeres példa meg tökéletes arra, hogy lehet elkefélni egy karaktert egy béna szinkronnal. Ég és föld a szinkron és eredeti hang között a különbség... nem csak a nyelv, a beszéd. Az effektek, hangok is el vannak b*szarintva sokszor a szinkronnal, eredeti nyelven csilingelnek a hangszórók, szinkronnal meg puffog, mély, bent szól az egész. Ez a TDK nekem pont megvolt BD-n.
Na mindegy, nincs empátia, ezt is megtudtuk.
-
madgie
titán
válasz
Tigerclaw #15753 üzenetére
Pedig kifejezetten üdítő volt a maga nyersségében azt látni, hogy az ötven kilós lánykák valóban nem sokra mennek egy majdnem duplaakkora súlyú férfival szemben. Ugye a mostani filmekben, sorozatokban pont fordítva szokott lenni, a mákszemnyi kis öklöcskéjükkel fektetnek ki a minilarakroftok kétajtós szekrénnyi állatokat. Hát a francokat. -
madgie
titán
válasz
Aventador91 #15639 üzenetére
“megnéztem a 7. évad első részét, eredeti nyelven. hát ez borzasztó. a magyar szinkron százszor jobb.“
-
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #13897 üzenetére
Fúgáznád, mi?
-
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #13214 üzenetére
Game of clones
-
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #12876 üzenetére
Ramsay kutyabuzi volt, ezt Sansa is tudta. Az elfogása után miért ne faggathatta volna ki Jont? Nem feltétlenül jelent meg Ramsay-nél azonnal, pár óra eltelhetett. -
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #12716 üzenetére
Ó, majd ott is kiderül valami Dallas-csavar
-
madgie
titán
válasz
laceszgamer #12343 üzenetére
Átvariálom a billentyűzetem, holnaptól a K lesz I
-
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #12338 üzenetére
Vagy vesz egy skót juhászkutyát és K Lassie lesz a neve?
-
madgie
titán
válasz
pulffy #11556 üzenetére
Hát a Dany-s szál már rég TWD szintű, ezt elfoglalom, azt elfoglalom, ilyen szuper haderőt szerzek, meg olyan szuper haderőt szerzek... aztán szépen leforgácsolja maga körül a dolgokat... abszolút alkalmatlan az uralkodásra ez a tyúk.
De most tényleg... mit akar a dothrakiakkal Westeroson? Jók lesznek nyílvessző-gyűjtőnek? -
madgie
titán
válasz
DeathBat666 #11310 üzenetére
Nem lehet igazi, nem a huszadik században élünk
-
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #11261 üzenetére
Dehogy akarok vitatkozni... csak furcsa volt, hogy nem segített. Nem magán, a többieken. -
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #11258 üzenetére
Lehet ebben valami: békésen vargolgattak kettesben, mikor tudták, hogy jön a komplett Mc Freeze menü feléjük, az öreg nem szólt bele a történésbe, hagyta, hogy Bran Inception-szerű vargolás a vargolásban dolgokat vigyen véghez, miközben ő szintén képes lett volna hasonlóra, sőt, valószínűleg sokkal többre is. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #10403 üzenetére
Az eredeti Broen-t nagyon szerettük, lehet teszünk ezzel is egy próbát, köszi
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #9559 üzenetére
Abszolút az. A piros rúzs eleve borzalom, de kezd combosodni a kisasszony, erre még alulról fotózzák.
-
madgie
titán
Ebben a filmben egész jó Coster-Waldau.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #8281 üzenetére
Mezítláb, cs€cs€n
-
madgie
titán
válasz
LendvaiFeri1 #7615 üzenetére
Melyiknek csináltál gyereket?
-
madgie
titán
Ugye azért ez még nem vészes?
-
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #7134 üzenetére
Igen, ezt írtam én is a fotós offban, hogy baromi aszimmetrikus szemei vannak (a jobb oldala - szemből bal - sokkal szebb az arcának). De hát ez legyen a legnagyobb baj
-
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #7013 üzenetére
Nem gyűjti a hozzászólást, az tuti
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #7003 üzenetére
"Sansa-erőszakolós jelenet" Nemtom, mit kell azon annyit pörögni, csúnya dolog, phejj, de ezerszer durvább dolgok történtek már ebben a sorozatban, mint hogy szanszácska csúnyáját átszakítsa végre valami. Elítélem, de nem értem, miért pont ez verte ki a legjobban a hambizabálóknál a biztosítékot. -
-
madgie
titán
válasz
dokee78 #6440 üzenetére
Szó szerint nem volt az, csak valahogy arra sem vágyik az ember ,hogy előre megtudja, hogy két hét múlva bekeményít John Snow, vagy visszatér a sorozatba Jaqen
Tudom, már kint van rég a négy rész, de szerintem sokan megvárjuk a normális HD felbontást, tehát a szokásos ütemben, hétfőnként nyomjuk le.
-
madgie
titán
Mindenki a kiskorúakra izgul?
Melisandre!
-
madgie
titán
Mikorleszmáneste?
Addig nem is kéne erre jönni, nehogy olyat olvassak, amit nem kéne.
-
madgie
titán
válasz
Coccolino_O #5017 üzenetére
A rohadékok szóról inkább Walder Frey, vagy a Boltonok jutnak eszembe
Lannisterék már rég egy szem vékonyka kötélen egyensúlyoznak, háló nélkül, túlságosan magasan... onnan tuti zakózni fog valaki. És remélem, hogy nem Tyrion. Jaime már kapott egy fityiszt a sorstól, lovag kurafiként a kardforgató és egyéb foglalatossagban jobbik kezét elveszíteni azért elég sz@r lehet.
Meg hát Joffrey is Lannister volt végső soron. Hullanak ezek is, nincs itt kivételezés. Az adósságukról is hallottunk már, az sem megnyugtató.
-
madgie
titán
SPOILER:
Egyrészt a vérdíj miatt, másrészt szerintem amiatt, hogy amikor már egy karnyújtásnyira kerül a családjától (bármilyen tág értelemben értsük is ezt), mindig történik valami a közelmúltban, ami miatt meghiúsul. Nem olvastam a könyveket, de emiatt azt gondolom, hogy Arya és Sansa most sem fog összefutni.
Szvsz zseniális volt az a röhögés, mint ahogy a nagy meccs is. Oberyn hiányozni fog, az évad legjobb karaktere volt Tyrion mellett, biztos lesz valami dorne-i, aki meg akarja majd bosszulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest