Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14987 üzenetére
Hol lehet rendelni?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14996 üzenetére
Így is lehet fogalmazni..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14990 üzenetére
Nem tudom túl tenni magam ezen a szemöldökön.
Pedig kis csini lenne a szentem. Persze ízlések és pofonok..
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14993 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #14990 üzenetére
Az a tiéd lehet Ferenc. Még a szőnyeg is. A többi az enyém. Nyam nyam nyál nyál nyam nyal ...............
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14989 üzenetére
Oh gotcha
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Cuki az a kis piros kocsi.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #14988 üzenetére
Még az aláírásban is.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14986 üzenetére
JezusomO ki?Most latom Feri te minden nap modositod a hatralevo napok szamat az osszefoglalo mellett?
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #14984 üzenetére
-
brownus
veterán
Mikor kezd az uj evad?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #14973 üzenetére
Szépen tudtak emeltetni.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Csak azok, akik kimaradtak... (de nélkülük már nem lenne ua a sorozat)!
-
rétisün
veterán
válasz
hát nem...
főleg, hogy a sok szál miatt talán nem is szerepelnek többet egy-egy részben, mint a példaként felhozott TBBT szereplői..... -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Brutális fizetésemelést kap a Trónok harca öt legfontosabb főszerepje!
Nem panaszkodhatnak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #14970 üzenetére
10/10 itt is.
-
Sirpi
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #14970 üzenetére
Ez most ritka könnyű volt (10/10)
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14961 üzenetére
Yep, ebben a filmben aranyos volt. Nekem bejon ha egy csaj ilyen bolondosan oltozkodik
-
laceszgamer
addikt
Na igen ebben bőven van igazság, pedig milyen jó filmek voltak a 90-es években, vagyis ha pontosítok számunkra jó filmek.
Sok " modern " filmet fel se tudnék sorolni, az elmúlt 10 évből talán ha 10-15 olyan film volt amire azt mondtam, hogy na ez tetszett tényleg.Már más a filmes világ.
-
Argos
őstag
válasz
laceszgamer #14966 üzenetére
A probléma sajna bennünk van.
Ezek a filmek már nem nekünk, nem a klasszikus szériák rajongóinak készülnek (nem nekünk - megelőlegezem a vélt kor alapján a többesszámot). Ezek már a mai napság fiatalos és trendinek számító normák alapján kerülnek a vágóasztalra.
Zsozsi tükrében, mennyi zsibbadt suncit és sötyörőt sikerül becsábítni a moziba.Ékes példa egyébként erre a fentebb említett X-Sofi ...
Nincs az az isten, hogy megkapta volna Jean szerepét, ha nincs a GoT, de népszerű széria, imádás van 4égtájból, kell a húzónév filmbe.. (Komolyan, egy 'nagy' múltú filmhez szériaribi kell, hogy húzzon?!)
Na, mindegy.. sírok inkább máshol és Halestorm-ot hallgatok, Guano Apes helyett.. )
-
laceszgamer
addikt
Hát számomra a legnagyobb gond pont ez a poénosra vétel volt... A második részből még a mosolygós jelenetet is kivették, mert egyszerűen nem illett bele az alaphangulatba. Itt meg már teljesen átestek a ló túlsó felére. Az első két részben még jól hozták a megállíthatatlan gyilkológép elöli menekülés atmoszféráját, de ami utána jött... 3-ban oké, lazábbra vették, az még párszor nézhető kategória, a 4 az meg olyan dolog, hogy felesleges besorolni a többi közé, jó amolyan mellékvonalnak mint a Chronicles. De az 5... szinte vígjátéknak beillene. Bár szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel, meg amúgy is bukta, folytatás nem lesz szerencsére.
-
Argos
őstag
válasz
laceszgamer #14963 üzenetére
-
Argos
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14961 üzenetére
-
S1M0N
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #14958 üzenetére
Igen, ott nagyon jó volt, illett rá a szerep.
-
Argos
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14958 üzenetére
Nekem ebben jobban adja:
(Bár, megjegyzem szirupos románcokat nem nézek, így a Me before-t nem láttam és sanszos, hogy nem is fogom.)Szerintem, passzolt is hozzá a szerep.
Mondjuk szőkén elég hülyén festett volna a vásznon.. Barbie vs T-1000Btw, azért így az igazi!
Szofi meg mint mutáns.. hát, küllemre még csak-csak. De, a játéka kb. olyan, mint egy penészes nudlira kent, félig halott libamájkrém. Nagyon ínyencnek kell lenni ahhoz, hogy valóban értékelni tudd.
Elvérzést kérek GyuriÚr! Bocsikártya.
-
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14953 üzenetére
hmm, tök, jó hogy ezeknek nem kell színészkedni... eladja őket a GoT sorozat
lásd a sárkányos csajt, megnéztem az összes moziba került filmjét, hááááát. das is nicht gut, van vagy két arca a csajnak és annyi. de ennyi kábé a havas jonnak is. röhej b+
a GoT-bol aki tényleg színész is, tud játszani, az pl. pedro pascal,a törpe, alfie allen zseniális sztem, iwan rheon...
de az igazán nagy celebek elbújhatnak mellettük...
OFFba teszem mert ez csak engem érdekel ahogy látom
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14954 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest