Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A fő gond az, hogy nem szórakoztat, akadálynak látom, amit le kell tudni, nem tudok elmerülni benne. Valószínűleg már a koncepció sem fekszik nekem. A Turn () korlátlan idejű tervezése még OK, de a végrehajtás alatt az áll-az-idő-de-azért-nem-egészen állatira zavar. Aztán a Turn () recharge alatti majdnem teljes védtelenség kifejezetten irritál, főleg, hogy a legtöbb ellenfél gyorsabb nálam. Ha viszont a Turn () végébe mindig beletervezem a védekezést, akkor állati egysíkúvá válik a dolog. Ezért próbálkoztam már a végén a Tap () + akármi és Bounce () + Switch () + Jaunt () kombóval - aztán 10 limiter mellett is full health-tel zártam a legtöbb harcot (ami esetleg elveszett, azt visszahozta a Tap () ).
De mindegy, én nem hiszek abban, hogy egy játéknak minden szemponból tökéletesnek kell lennie, és a Transistor bőven ellátott élményekkel az összes többi aspektusában

Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest