Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetib
tag
válasz
pdr755
üzenetére
Igen, az lenne. Nekem nincs magyar számlám, ezért nem látok bele, viszont azt látom, hogy pl egy közüzemi számla befizetésekor (nem tudom melyik bank) simán fizethetek qvik-kel.
A neten 100-bol 99szer a qvik fantasztikus előnyeit lehet olvasni, de a beállítását azt nem. A wise írt ennyit:
A qvik használatának megkezdése:
Ha úgy döntesz, hogy bevezetnéd a qvik fizetést a vállalkozásodban, a folyamat rendkívül egyszerű.
A qvik fizetéshez szükséged van egy fizetési szolgáltatóra, amely képes a qvik fizetéshez szükséges hátteret biztosítani. Az Innopay Zrt. a GIRO Zrt-vel regisztrálja ezeket a szolgáltatókat, vagy más néven Sub-Aggregátorokat. Jelenleg ilyen az OTP Mobil Szolgáltató Kft (Simple Pay) és a Raiffeisen bank. Ők felelősek a QR-kód, az NFC jel, vagy a fizetési link generáltatásáért, a fizetés elszámolásáért, valamint a cégeddel való szerződésért és kapcsolattartásért.
A szamlazz.hu szerint van ilyen lehetőség ilyen számlát kiállítani, és a K&H is ott van a partnereik között, de én csak az ügyfél vagyok aki
ingyenolcsóbban akar fizetni a saját pénze után (Isten bocsássa meg eme ördögi vágyamat).Ez már a sokadik számla/utalás lenne a wise-ról, és lassan már egy jól látható összeg megy el a habokba.. A revolut ezzel szemben kvázi ingyen van, ami a wise-nál 1300Ft, az a Revoluton csak párszáz ft.
-
Badboys
őstag
Sajnos a kinti bank ragaszkodik a dollár-eur. konvertáláshoz. Hiába mondtam, hogy a Magyar bank tud fogadni dollárt nem kell konvertálni. Talán még azt tudom eljátszani, hogy nyitok egy eur. számlát és onnan euróban fölmarkolom a pénzt. Számomra dollár lenne megfelelő mivel akkor csak a küldési költségek terhelnének. Így viszont a küldés és a konvertálások + a felvét. Annyira nem vagyok jártas a dolgokban azt hiszem mivel igazolt örökség lenne talán itt más nem csökkentené az összeget. Nem sietem el talán lesz valami megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest