Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok,
Van Wise accountom, de nagyon ritkan szoktam csak hazautalni, vagy utaltak nekem. Magyar szamlam mar regen nincs.Mivel ritkan megyek haza, mindig otthon szoktam eurot valtani, hogy legyen nalam keszpenz, de rajottem hogy egy Wise kartyaval igazabol ellennek.
Jol gondolom? HUF virtualban valtok eurot es azt tudom a fizikai Wise kartyaval otthon hasznalni minden gond nelkul?
-
Busterftw
nagyúr
Hat nekem mondod...
Mar azon agyaltam hazarepulok, nyitok egy szamlat, rakok ra lovet es megcsinalom en, aztan ha cseszekednek bemegyek es raboritom az asztalt a fiokra.Bankkartyaval amugy nem probaltuk fizetni/feltolteni, eddig mindig utalas volt. (nem gyakran)
A limit meg lett emelve, 1.85m az utalasi limit, ezt az OTP appban megemeltuk elotte sikeresen es vartunk 24 orat.Mindegy, koszi a valaszokat, csak gondoltam megkerdezem mik a tapasztalatok.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
gyulaszu
üzenetére
Igen, atutalast valasztottunk, kb 2 millio forintrol van szo.
Az OTP tiltotta le, miutan SMS-ben es emailben megerositettuk az utalast!Ma bement a fiokba, ott ultek 2 orat, jol beijesztettek muterekat, hogy mesterseges intelligencia meg nem kovetheto meg eltunik a penz, a rendszer ezt nem tamogatja...
A tajekoztatas egy dolog, de dezinformalni... Egyaltalan ez legalis?
Az en penzem, 2x megerositettem az utalast, szemelyesen bementek megerositeni az utalast es nem csinaljak meg?
Teljesen felcsesztem az agyam, szerencsejuk van, hogy 2000km-re vagyok toluk.
Ha a nigeriai hercegnek akarok penzt kuldeni es engedelyezem akkor utaljanak, az en penzem.
Noxy
Egyben mennyit lehet feltolteni? -
Busterftw
nagyúr
Sziasztok,
Magyar OTP-s szamlarol akartunk egy spanyol szamlara utalni Wise-n keresztul, letiltottak a kartyat. Ma bementek az OTP-be, ott ultek muterek 3 orat es azt mondta nekik az ugyentezo, hogy az OTP-s rendszer nem tamogatja azt a rendszert, meg hogy ellenorizhetetlen stb.... Ami marhasagnak tunik, en mar innen utaltam OTP-s szamlara Wise-sal.
Volt ezzel valakinek tapasztalata?
Mondom mit nem tamogat, hogy penzt utaljanak egy masik szamlara?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest