Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TZMI
csendes tag
Mindig az adott ország pénznemében próbál először beterhelni. Történetesen itthon forinttal. Ha forint számládon nincs pénz, akkor jön az a számla, ahol van bármilyen pénznemben egyenleged. Ha elfogyott a forintod, de vásároltál, akkor az eurót az adott árfolyamon átváltja és a megfelelő értéket levonja. Ad abszurdum, előfordulhat, hogy egy vásárlásnál 2-3 pénznemből vált. (volt már velem ilyen) Elvileg, mindig a legelőnyösebb váltási árfolyammal rendelkező számládról vált szükség esetén.
-
gyulaszu
senior tag
Én már fizettem vele magyar és más nem eurós boltban is.
Fizettem vele online is euróban és nem euróban is.
Valamint vettem fel vele készpénzt eurós és nem eurós országban is.
Nekem is csak euróm van rajta.
Mindig az éppen aktuális árfolyamon vált a szükséges valutára.PS: külföldi automatánál vagy pos terminálnál nem szabad engedni, hogy a másik bank konvertáljon. Megismeri hogy "magyar" kártya és forintra szeretne konvertálni...
-
-
fogadni többet tud, mint amennyit valaha kapni fogsz.
forintos ATM miért adna neked eurot? -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest