Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Kiderult, hogy nem a nullakkal van bajuk hanem azzal az egy account szammal. Ami egy magyar laptopwebshop szamlaszama, utannuk néztem radium.hu es nem talaltam ados vagy fekete listan oket. Szoval erdekes.
Nekunk 10 eve van wise ceges accountunk minden magyar penz ezen megy keresztul nincs veluk semmi gond. Mondjuk van mellette HSBC account is -
Oliverda
félisten
válasz
galaktikus
üzenetére
Mindegy, de ha nem tudsz választani, akkor inkább az újat.
-
milu
aktív tag
válasz
galaktikus
üzenetére
galaktikus, Tuomas
Köszönöm a válaszaitokat, meggyőzött abban, hogy másnak nem volt problémája, elmondom az ismerősömnek. Mondtam neki, hogy lehet, hogy a kártyaolvasóval volt gond...Szerintem is el kell, hogy fogadják...
galaktikus, ezt hogy érted: "Ezzel élek, nincs is más bankszámlám" Mert amikor én rendeltem, akkor kellett egy magyar bankszámla is mellé...(Gránit-ra tettem akkor a voksomat)
-
Beniii06
addikt
válasz
galaktikus
üzenetére
Nincs MKB-s tapasztalat, de laikusként, ha forint számláról utalnak és megadod a wise forint számlád magyar IBAN számát, akkor működnie kell.
-
válasz
galaktikus
üzenetére
Hasonló gondjaim vannak nekem is a K&H-val, tehetségtelen, pasraszt banda, jönnék el én is...
Úgyhogy ez a téma nekem is érdekes lehet
-
Oliverda
félisten
válasz
galaktikus
üzenetére
A vállalkozói jogszabályokra vonatkozó részről nem tudok nyilatkozni, az viszont biztos, hogyha IBAN formátumba kell megadni a számlát, akkor sajnos bukó, mert nemzetközi (formátumú) utalásokat egyelőre nem tud fogadni a Wise, ugyanis nem tartozik egyedi BIC a magyar számlákhoz. Emiatt egyébként nyugdíjat sem lehet kérni rá jelenleg.
A K&H-s sztorit leírhatnád ide OFF-ba vagy a bankos topikba, mert érdekesen hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest