Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Kiderult, hogy nem a nullakkal van bajuk hanem azzal az egy account szammal. Ami egy magyar laptopwebshop szamlaszama, utannuk néztem radium.hu es nem talaltam ados vagy fekete listan oket. Szoval erdekes.
Nekunk 10 eve van wise ceges accountunk minden magyar penz ezen megy keresztul nincs veluk semmi gond. Mondjuk van mellette HSBC account is -
Oliverda
félisten
válasz
galaktikus
üzenetére
Mindegy, de ha nem tudsz választani, akkor inkább az újat.
-
milu
aktív tag
válasz
galaktikus
üzenetére
galaktikus, Tuomas
Köszönöm a válaszaitokat, meggyőzött abban, hogy másnak nem volt problémája, elmondom az ismerősömnek. Mondtam neki, hogy lehet, hogy a kártyaolvasóval volt gond...Szerintem is el kell, hogy fogadják...
galaktikus, ezt hogy érted: "Ezzel élek, nincs is más bankszámlám" Mert amikor én rendeltem, akkor kellett egy magyar bankszámla is mellé...(Gránit-ra tettem akkor a voksomat)
-
Beniii06
addikt
válasz
galaktikus
üzenetére
Nincs MKB-s tapasztalat, de laikusként, ha forint számláról utalnak és megadod a wise forint számlád magyar IBAN számát, akkor működnie kell.
-
válasz
galaktikus
üzenetére
Hasonló gondjaim vannak nekem is a K&H-val, tehetségtelen, pasraszt banda, jönnék el én is...
Úgyhogy ez a téma nekem is érdekes lehet
-
Oliverda
félisten
válasz
galaktikus
üzenetére
A vállalkozói jogszabályokra vonatkozó részről nem tudok nyilatkozni, az viszont biztos, hogyha IBAN formátumba kell megadni a számlát, akkor sajnos bukó, mert nemzetközi (formátumú) utalásokat egyelőre nem tud fogadni a Wise, ugyanis nem tartozik egyedi BIC a magyar számlákhoz. Emiatt egyébként nyugdíjat sem lehet kérni rá jelenleg.
A K&H-s sztorit leírhatnád ide OFF-ba vagy a bankos topikba, mert érdekesen hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest