Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Sziasztok Virtuális kártyát akarok igényelni a Wise -nál de nem találom, hol lehetne? köszi
Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Akkor ti pénzt Kartya nélkül hogyan vesztek róla?
akkor így még csak paypasst se tudok használni , vagy bármit , automatabol se tudok pénzt leszedni.
Revolutra az utalas ingyen van?Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
És automatából mennyi a limit havi limit pénz felvet ami ingyenes? Akar wise , akar revolut
-
mályva
aktív tag
Revolutnál és wise nal is egyaránt ?
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy wise bankkártya rendesnel magyarul adjam meg hogy utca vagy angolul írjam végig hogy street ? Köszönöm
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
wise magyar szamlaszamomat megadom és ezt írja annak aki utalni akar - A szamlaszam nem felel meg a CVD ellenorzes felteteleinek
miert van ez?
illetve meg sem kapom a pénzt.
koszonomMegbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Sziasztok Olyan kérdésem lenne hogy wise-on magyar számlárol belföldi utalás ára mennyibe kerül? Vagy ingyenes bármennyi összegnél? Köszönöm
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy wise-ra Bitsafe számlárol sepa utalással lehet pénzt küldeni?
Ez igy nagyon drága?
Illetve nem találtam forumot de bitsafe számlának van havi dija? látom a nyitás ingyen van. kösziMegbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Másnak is felfüggesztette a wise apple pay fizetést?
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne a wise számlával kapcsolatban, hogy rendeltem hozzá bankkártyát. De az automatából meddig tudok ingyenesen pénzt felvenni? Van wise on belül belföldi magyar forint is, és euro is. Euros számláról az automatában forintban fogja kiadni vagy hogyan?
Illetve az euros számla wise on és a forint az egybe olvad? Vagy ez hogy néz ki át tudom váltani az eurot díjmentesen forintra? Illetve olyan kérdés lenne még hogy mekkora az az összeg amit sepa utalással a wise tudna fogadni? kösziMegbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Rendben köszi, olyan kérdésem lenne még ha sepa utalással fogadok eurót akkor a wise azért bármit felszámít?
-
mályva
aktív tag
válasz UberMutant #3543 üzenetére
Utalások fogadása EUR, GBP, AUD, NZD, RON, HUF és SGD pénznemekben
ingyenes azt írja.
Köszönöm!Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy kaptam eurót wise-ra ha rányomok a wise appban hogy euró átváltás akkor annak van költsége? Vagy csak simán forint számlára rakja át? Megéri? Nem használnám még, azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok.
Mire jó az átváltás?
Ha nem váltom ár az eurót forintba akkor például atm ből se tudnám levenni forintba?
De a boltban tudok vele vásárolni.Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
De most akkor a wise-on az euroval nem tudok itt magyarországon semmit kezdeni?
Gondolok itt arra hogy aldiba pl vásárolni?Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
De a forint és az euros pénz egybe vonodik a bank kártyán?
ugy értem hogy pl elfogyik a forintom, és fizetnek a boltba akkor automatikusan az eurot fogja vonni?Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
wise számlárol utalnák- magyar számla- magyar számlára
azt irja a számlaszám rövid..mitévő legyek? Pedig nem igaz.Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Most ez miért rövid neki? Miért nem tudok utalni?
11773360-00176574
sima magyar számlaszám, mi lehet a gond?Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
mályva
aktív tag
Sziasztok kaptam még jó régen egy wise kártyát..Rendeltem postán, olyan féléve, de sosem használtam még, csak telefonnan pay fizetéssel. Próbáltam használni a kártyát pay el de el lett utasitva..gondolom aktiválni kell. Ezt hogyan kell a wise-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest