Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
A virtuális kártyát átutalással tölteném fel a bankkártyámról, mivel úgy olvastam, hogy ez ingyenes.
Ez nem Revolut, fizetni kell a kártyás feltöltésért és attól is függ, hogy bankkártya vagy hitelkártya-e, mert utóbbival drágább. Csak a banki átutalás fogadása ingyenes.
A küldés díja meg a bankodtól függ. Nekem pl. ingyenes, szóval simán tudok ingyen utalni. -
nggabi
félisten
válasz
GEPESZ66
üzenetére
ha ingyen tudsz utalni jó lehet. eldobhatós kártya is van a revolutnál, azt google pay-el lehet ingyen tölteni. talán netes vásárlásokhoz az jobb. én fagyasztgatom a kártyákat, mostanában a wise-nál pár perc mire kiolvad, revolut instant. wise előnye még a magyar számlaszám, de mivel mindkettő ingyenes szerintem regisztrálhatsz mindkettőre.
teptep: nekem sincs fizikai, de régi ügyfél vagyok. úgy olvastam valahol h wise-nál a virtuális kártyához meg kell rendelni előbb a fizikait.
-
teptep
őstag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Wise fizikai kártyát nem kötelező igényelni. Nekem is csak virtuális Wise kártyám van. PIN kód is van hozzá, tehát ATM készpénzfelvételre is alkalmas. Az átualásos feltöltés költségét a saját bankod határozza meg, a Wise oldaláról az utalás fogadása ingyenes. Természetesen a 1260-al kezdődő magyar számlaszámodra kell utalni. Pontosabb úgy fogalmazni, hogy nem a Wise kártyádat, hanem a számládat töltöd fel. És igen, az Internetes fizetési felületeken célszerű virtuális kártyát használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a kártya díj megspórolható.