- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Zsocy155 #7069 üzenetére
Megpróbáltam utánanézni, ezt találtam.
Ez alapján, legalább 130.000 Ft-nak kell maradnia a számlán, kivéve ha van gyerektartás, akkor lehet kevesebb is, de én úgy értelmeztem, hogy 60.000-nél kevesebb nem lehet. Ha csak 20-30.000-t akarsz rajta tartani, akkor szerintem nem lesz gond.
Mivel a Wise nem magyar, lehet, hogy még ennyire sem kell tartani, de én úgy tudom EU-n belül lehet végrehajtást kérni külföldi bankszámlára is. -
törölt tag
válasz
Zsocy155 #7086 üzenetére
Azért, ahhoz hogy végrehajtóhoz, behajtóhoz kerüljön az ügy kellett pár lépcsőfoknak történnie. Remélem hamar túl jutsz ezen a problémán
Somatom, normális esetben ezt lehet igazolni. Persze senki sem örül ilyen helyzetnek. Olyant is hallottam már, hogy autó bérlésné jogtalanul kasszáztak be lóvét külföldön, utólag, történhetnek sajnos ilyenek is.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Zsocy155 #7074 üzenetére
Én úgy tudom, ha a fizetésedből tudja vonni a díjat, akkor nem terhel sehova semmit. Ilyen beterheléseket max akkor tudok elképzelni, ha X ideig meg Y felszólításig nem fizetsz és levonni se tud sehonnan.
Meg ugye maximalizálva van a fizetés levonása is (1/3 v. 1/2-be, körülményektől függően)
De az a tuti, ha valahol ennek utánakérdezel, ahol jobban értenek a joghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest