Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Negyedik napja megy a GPay + TW NFC-s telefonos fizetés Android 10-zel. Nem tiltotta le. Mi8 Global Stabil.
Bár ma volt egy olyan, hogy az Aldiban a telefon érintésekor kiírta, hogy sikertelen, de mire feleszméltem, már ki is írta, hogy sikeres. Push üzenetek már csak a sikeres tranzakciókról jöttek. Talán kicsit bénán tartottam, bár nem hiszem, vagy nem tudom. -
st6969
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
A franc... ezt nem tudtam
Amikor próbálkoztam, rögtön töröltem, miután kiderült, hogy nem megy a Revoluttal. Fél órát, ha volt fent a telefonomon, tehát ki sem derülhetett, hogy 2 nap múlva törlődött volna.
Akkor ez most szívás, ha jól értem. Ma regisztráltam TW-ra, át is utaltam a 6ezret (meg is érkezett), és úton a kártya. Viszont nekem semmi másra nem kell, csak telefonos NFC-s fizetésre. És pont erre nem fogom tudni használni
Amúgy az új android alatt a 10-et érted? Mert az enyém még 9-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor próbálkoztam, rögtön töröltem, miután kiderült, hogy nem megy a Revoluttal. Fél órát, ha volt fent a telefonomon, tehát ki sem derülhetett, hogy 2 nap múlva törlődött volna.