Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért? Az amelyik automatájukra az van ráírva hogy €-t is lehet felvenni az nem igaz? Ha pénzbe kerül akkor meg az OTP-hez viszonyítva mennyivel drágább?
Én ezt olvastam:
Van plusz költsége a készpénzfelvételnek?
Hazai kibocsátású (forint alapú) bankkártyával mind a forint, mind az euro készpénzfelvétel az első 2 alkalommal, maximum havi 150.000 Ft-ig ingyenes az Euronet ATM-ekből, az adott hónap első 2 tranzakcióját (ill a 150.000 Ft limit alatti tranzakciókat) a cég semmilyen plusz költséggel nem terheli.A TW-en €-ban lévő pénzt szerintem költségek nélkül lehet felvenni náluk, a megfelelő limitig, a kb. 228 €-ig. De lehet hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest