Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem maradhatott volna. Nincs egyéb költség ha nem használod. A kártyás fizetés-re nem hiszem hogy le fog vonni plusz díjat. (De tévedhetek.) Nálunk is a kártyás fizetés után van tranzakciós díjat. Amit a bolt-nak kell megfizetni. A mail-ban szerintem elírás lesz.
A Gránit Bank nem rossz. Viszont minden apróságért pénzt von.
ATM PIN módosítási díj 300 Ft. stb. Én Sztár csomagot választottam feltételek nélkül.
Nem használom így itt sincs semmiféle díj. Csak az éves kártya díj ami az első évben ingyenes. A második évtől 3000 Ft. Mivel jóváírtak 10.000Ft.-ot rajtahagytam. Ami fedezi a éves kártya díjakat. A kártyás fizetés ami ingyenes náluk az én csomagomban. De bármikor jól jöhet ezért megtartom.Én a Wise és a Revolut Premium-mal jől elvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- LG LCD és LED TV-k
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest