Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollover
csendes tag
Ha egy antennát kiteszel, az már nem lesz igazi N szabvány. Egy antenna kitéve olyan, mintha kintre egy WR741ND routert tennél, bent pedig egy WR841ND maradna. Biztos, hogy ilyen megoldásra gondoltál?
A TP-Linknek van olyan kültéri gyufásdoboza, amit etherneten is lehet táplálni. TL-WA5210G
Tehát kiteszed a cuccot, bentre teszel egy PoE feedert, és kész. Bent tökéletes 300-as N tér lesz, kint pedig egy 54 G-s. -
-
Ezeket a WiFi hatótáv kérdéseket sosem lehet előre pontosan megválaszolni... Azt, hogy egy adott router, adott helyszínen, meddig fog "ellátni", esélytelen megbecsülni. Ebből kifolyólag azt is, hogy mi történik majd az antenna csere után. Én csak azt mondtam, hogy én a helyedben mit tennék, de félre ne értsd, kezeskedni nyilván azért a megoldásért sem tudok!

szerk.:
Ha nem lenne teljes a siker, még mindig feltehetsz egy DD-WRT-t, amiben van lehetőséged állítani a WiFi adás erősségét, amivel szintén lehet hozni valamit... Illetve ezt még akár az antenna csere előtt is megpróbálhatod. Illetve ha gondolod, vehetsz külső antennát is. -
De jó, hogy figyelsz, én benéztem! Természetesen a 8dBi-st szerettem volna írni.

-
Én a helyedben ebből vennék 3 darabot, és lecserélném az összes antennát a routeren... Nem drága, és nem kell semmit kivezetni. Ráadásul a router külön antennát használ adásra, és vételre is, amit a gyári firmware-ben nem is tudsz konfigurálni. De így akkor melyiket is tennéd ki? Persze DD-WRT-ben van rá lehetőség...
Csodákat persze ettől se várj, de ha valamennyire most is van vétel, akkor azért jók az esélyeid...
-
buca84
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex