Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Redpho #29482 üzenetére
Csak annyit hogy sokan írták, hogy lehet megahertzben erősebb az egyik SoC, de az nem segíti ki, mert nem jobb a teljesítménye, a DIR 825-re ha jól emlékszem még egy USB-t lehet hegeszteni, és arra is van vargalex firm, mivel saját routere is az, gondolom publikálta a DIR-825 topikjában, sőt nem gondolom, hanem tudom, hogy már az elején voltak hibák a firmekkel de aztán megoldódott, tehát tuti van rá Made by vargalex firmware!De ennek olvass utána, nehog yaz legyen hogy én mondtam és azért vettél x-et meg y-t!
viszont a garancia ugrik ha még egy usb-t applikálsz rá, de ez elvileg a 1043-nál is ugrik, ha féltéglázod. -
válasz
Redpho #29455 üzenetére
1. Biztos, hogy nem tud! 50M-et szerintem egyik ma kapható router sem, 25M-et is csak a komolyabbak, az újabb szériákból. Lehet néha fel tud szaladni ennyire a sebesség egy-egy pillanatra, de, hogy stabilan nem képes úgy tölteni, az 100%! Szerintem nagyjából a felével számolhatsz esetleg, azaz 1-1,5MB/sec!
4. Bár sosem volt ilyen a kezemben, de szerintem 50Mbps-re a TL-WDR4300 sem képes! Rálátok egy 80/25-ös neten lévő ASUS RT-N66U-ra, de ilyen sebességet azon sem láttam még soha, így kétlem, hogy pont a TL-WDR4300 lepne meg!
Ha ilyen céljaid vannak, akkor vegyél egy Home Server-t, azzal minden további nélkül megoldható! Quad Core CPU, 4GB RAM, és semmi sem lehetetlen! Fog menni a torrent 50 megával, és mellette a samba is gyors marad...
De ha csak 15-20k környékén akarsz rászánni erre a projektre, akkor add lejjebb az elvárásokat, mert különben hatalmas csalódás lesz a vége!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Redpho #29455 üzenetére
Szia!
Samban az olvasási sebesség 10 MB/s körüli stabilan, ha nem megy a torrent.
A max. 12 MB/s körül van.
Nálam 12/1-es net van, tehát a sebességről nem tudok nyilatkozni, de a le- és feltöltési szálakat erősen le kellett korlátozni, így viszont stabil.Létezik belőle 64Mb-os változat is
A többi routert nem ismerem...
Halkan jegyzem meg, ha főleg torrentre szeretnéd használni, szerintem kevés lesz ez a router neked, mondom ezt úgy, hogy én teljes megelégedéssel használom, de csak annyit seedelek, amennyit feltétlenül muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest