Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
makett01
üzenetére
Szia!
Ez sajnos a no-ip hibája. Anno (2012.01.10-én) nyitottam náluk egy ticketet erről (nem tudom, hogy más user láthatja-e, de erről van szó). A lényeg: az update URL-en nem fogadnak update-ot addig, amíg nem változott az IP-címed. Hibába is küldözgeti nekik a router. Nálam ugye az UPC folyamatosan ugyan azt az IP-t osztja, tehát lényegében nem változik.
Javasoltam nekik, hogy vezessenek be valami olyat, hogy pl. 20 nap elteltével mégis fogadja az update-ot a rendszerük. Teljesen elzárkóztak ettől, 2 megoldást javasoltak:1. Upgrade-oljak No-IP Enhanced Service-re
2. Manuálisan frissítsek a weboldalukonÉn az utóbbit választottam
. Persze lehetne módosítani a ddns-script-et úgy, hogy bizonyos idő elteltével regisztráljon egy random IP-t, majd újra a helyeset. De most csak a no-ip miatt nem barmolom el. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Persze lehetne módosítani a ddns-script-et úgy, hogy bizonyos idő elteltével regisztráljon egy random IP-t, majd újra a helyeset. De most csak a no-ip miatt nem barmolom el.
vargalex