Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kangoo70 csendes tag válasz  vargalex

üzenetére vargalex

üzenetére"Örülök", hogy a dd-wrt-t sikerült feltennem hosszú vívódás után. Olyanokat írtak, hogy teljesen beparáztam, hogy brick lesz a vadi új router. Aztán mély levegő és felment. De a QSS nem működik. 
 Aztán megnéztem az Open-t, amihez király leírások (pl. Tóth Szabinál) vannak, de nem találtam pl. olyan teljes filét, amit csak rá kell nyomjak a gépre (vmi Trunk van írva, mint hozzávaló, de nincs ott link), hanem helyette darabonként kell letölteni mindenfélét, amiről legkevésbé sem tudom, hogy mik, úgyhogy egyre mélyebbre süllyedek a homályba...
 Elő kell keresnem egy Linux for Dummies könyvet. 
 Programozgattam én korábban is, de a Linuxxal még nem kerültem ilyen közeli kapcsolatba...De egy korábbi hozzászólásban[link] (Intruder2k5) jól láttam, hogy a dd-wrt consol ablakában openwrt-s letöltött fileokat telepítettek? ennyire azonos a kettő? Akkor talán egy profi openwrts- is tudna segíteni.  ErosenZold: neked milyen verziójú a 1043ND-d? Lehet, hogy neked is azért nem megy az, ami másoknak meyg a QSS gommbal, mert változtattak az újabb kiadás belsején is, nemcsak a formáján. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest