Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Isten vagy, nagyon köszönöm!
Akkor megpróbálom feltenni az általad fentebb linkelt MiniBuild-et.
19.07.7-ről mehet fel simán a sysupgrade Lucin keresztül? Beállítások megtartására rákoczkáztassak vagy inkább konfigoljak újra mindent? (Ez elég hosszadalmas, mert rakat eszköz van és mindegyiknek fix ip-je csomó port fw szabállyal...).Ááá a fentiek nekem kínaiak, pénzügyi végzettségem van nem informatikai...
Másik OpenWrt-s eszközöm nincs sajnos.
A DynDNS-t elvileg meg tudom oldani, mert belső hálón van egy webkamera amiben van beépített DynDNS kliens (bár jobban szerettem, hogy eddig minden hálózattal és netkezeléssel kapcsolatos dolgot a router intézett).
Végülis a WOL-t is meg lehet oldani megfelelően konfigurált port fw-d szabályokkal, csak a múltban, mikor így csináltam nem mindig éledt LAN-on lévő gép
. Ezért tértem át arra, hogy belépek távolról Luci-ba és WOL menüpontban ébresztem a célgépet. Ez minden alkalommal hibátlanul ment, míg WAN->LAN port fw esetében valahogy nem mindig jutott el a Magic Pocket a LAN-on lévő célgéphez. Ennek okára sosem tudtam rájönni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezért tértem át arra, hogy belépek távolról Luci-ba és WOL menüpontban ébresztem a célgépet. Ez minden alkalommal hibátlanul ment, míg WAN->LAN port fw esetében valahogy nem mindig jutott el a Magic Pocket a LAN-on lévő célgéphez. Ennek okára sosem tudtam rájönni
.
vargalex