Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Tamás88 #65028 üzenetére
Ja igen úgy tűnik visszatért a nyugalom béke. Nem gyengén frusztrált ez a kis féreg.
Furcsa hogy nem találta meg az ESET. Komolyan gondolkodom a lecserélésén.
És a router cseréjén is. Nem vagyok megelégedve a wireless teljesítményével. Évek óta használom, de úgy tűnik sokat lassult igaz több eszközt kell kiszolgálni mint mikor megvettem.
Vagy csak nem vettem észre hogy finoman szólva sem valami túl gyors. Tesóm lakásában lévő Digi által adott belsőantennás wifis ZTE router is gyorsabb, nem akadozik, nálam meg tegnap este is agyon gondolkodta magát wifiről a táblagépem. Pedig direkt kilőttem a többi eszközt. Nincs inerferencia sem.
Furcsa is volt megfigyelni hogy mikor kikapcsoltam a többit hirtelen megtáltosodott. Aztán belassult.....
Sok mindent kipróbáltam már többféle wifi beállítást, de nem.
Már vagy 7-8 éves, lehet a kondik öregedtek ki.
Az újabb testvéreiről v2 mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest