Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
bajnokpityu #60120 üzenetére
Szia!
Te vagy az én emberem! Már egy ideje szívok vele, hogy nem tudok Gigabites hálózatot kiépíteni és nem tudom hol a hiba: PC driver, kábel, router?
Arra jutottam, hogy valószínű, hogy a router, de itt senki nem hallott ilyet, hogy CAT6 kábellel ne menne automatikusan a gigabit. (nem mindegyik kábelem CAT6-os de amelyik az, azon is csak 100 MBit-tel megy)Azt írod, hogy érzékeny a csatlakozókra? Akár ha egy is "rossz" vagy nem annyira jó akkor visszaveszi a sebességet? Vonatkozik a WAN csatira is, ha ezzel van gond akkor is visszaveszi a LAN sebességet?
Van rá valami megoldás? (esetleg valamelyik firmware ami ezt jobban tolerálja?)
Nekem V1.8-as 1043-asom van jelenleg gyári firmmel. Egy időben volt rajta DD-WRT, de visszattettem a gyárit. Arra gyanakodtam, hogy ott szúrhattam el valamit és azért nem megy a Gigabit nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest