Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanos951
tag
Ok!
Egy gyári reset után visszaállt az eredeti IP és betudtam lépni a webes felületére az eredeti gyárinak.De van egy újabb kérdésem. Miért van az, hogy van két router, de az egyiken OpenWRT van, a másikon most újra a gyári FW és ha az IP címük megegyezik, - persze egyszerre nincsenek a rendszerben -, akkor ha a gyári FW.esre akarok belépni, csak villan egyet a Mozilla és azt írja Kész, de a képernyőn nem jelenik meg semmi. Ha egy olyan PC-n csinálom ugyanezt, amelyikről még nem léptem be soha a routerbe, akkor be tudok lépni a gyáriba simán.
Ha valaki tapasztalt már ilyet és tudja rá a megoldást, akkor megköszönném, ha megírná, hogy mit tegyek ez ellen.
Ja, még azt kérdezné, hogy Gargoyle-val megy a printer szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest