Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom... most megnézem azt kiderül.. most fordul az uj firm... majd meglátjuk egy 20perc mulva szerintem már...
Amúgy meg nem hinném, hogy annyira figyeli mert ha jól emlékszek vissza akkor alapból az a wdap vagy mi van kijelölve neki a hostapd nincs... és ha kijelölöm a hostapd -ot akkor sem veszi ki a wdap -ot... medig a kettő elvileg ugyanarra jó... a wifin a titkosításra... ezért gondoltam, hogy hátha az a baj, hogy összeakad a kettő... remélem így van, mert ha igen akkor az most kiderül és akkor mennie kellene végre mindennek... amúgy ebben már újabb cuccok vannak mint a kiadott stable verzióban, mert ezek már azok a cuccok amik majd a következőbe lesznek benne.. meg javítások is vannak... de lehet, hogy rontások is ha kiderűl, hogy nem ez a baj...
SZERK:
Na fasza akkor lehet tényleg ez a cink... mondjuk akkor én voltam a barom, mert mintha úgy emlékeznék, hogy Alex így mondta, hogy ezek kellenek hozzá: hostapd/wdap
azaz vagy ez vagy az... a per jelből következően...
én meg mindkettőt feldobtam... gondoltam baj nem lehet... mondjuk jobban belegondolva lehet, mivel mind a kettő ugyanarra jó... amúgy azért választottam a hostapd -ot mert speedfire leírása szerint is az kell... meg annál a firmware-nél nekem úgy működik is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azaz vagy ez vagy az... a per jelből következően...
vargalex