- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Speeedfire #513 üzenetére
Hi!
Én is a Rootfs on External Storage megoldást használom, de ez nem azt jelenti, hogy a router vinyóról bootolna. Csupán annyit, hogy a /overlay nem a flash maradék része lesz, hanem egy adott külső driver partíciója. És így tényleg nem nagy ügy megcsinálni. Igazából a legnagyobb előnye azon kívül, hogy bőven van helyed az, hogy ha valamit félrekonfigurálsz, és nem indul a router, akkor egyszerűen a külső drive nélkül indítod, és így egy frissen telepített rendszered marad (mintha akkor raktad volna fel a firmware-t). Majd egy linuxos gépen helyreteszed a dolgokat, vagy már elindult routerrel felmountolod, és ott teszed helyre.
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire #513 üzenetére
a webif nem foglal sokat
én nem rakok semmit hdd-re, mert szeretem, ha kikapcsol a hdd, ha nincs semmi dolga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest