Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem hinném, hogy sokan beugranának! Tudod, itt a fórumon sokan "koncentrálódnak" most akik érdeklődnek utána, megrendelik, rakják be a speedtest-eket, stb... De nem hinném, hogy ez az összes előfizetői kört tekintve nagy százalékot jelentene!
Ronin-, szívesen, de no offense, senki nem akar bántani! Lehet most felhúzott kicsit a TP-LINK, de azért nem kell leharapni az első szembejövő ember fejét! suste bizonyára nem akart ezzel semmi rosszat! Ha kell, hát kell, akkor meg kell rendelni...
-
Ronin-
senior tag
nem ugrottam én be semminek, így döntöttem és ennyi. mindennek megvan a maga oka és nem itt szeretném ezt részletezni. eleve a "senkinek" kicsit túlzás, mert pl nálam megvan a sebesség, csak nem gondoltam volna,hogy a hugyos tp-link nem képes normális routert csinálni 15ezerért.. hirdeti, hogy gigabites, aztán 120 megabitnél megáll a tudomány.. gratulálok.
egyébként gondoltam,hogy nem bírjátok majd ki anélkül, hogy ne szólnátok bele, hogy kinek/miért/mije van.. nem mindegy,hogy mire kell ?! nem tartozom magyarázattal senkinek..Intruder2k5 köszi a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest