Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Szia
Néztem a putty-ban a top parancs használatával az értékeket, de nem igazán látom, vagyis lehet hogy nem nagyon tudom értelmezni amit látok, mert a top parancsnál a %VSZ-re 5%-okat ír %CPU-ra viszont mindenhol 0% van,
Viszont a Load Average 1.19-nél van.Viszont az is elég érdekes hogy ezt a Load Average értéket eléggé hullámzás szerűen adja, van amikor 5 percig rendben van és utána megy fel és van olyan is hogy 5 percig fenn van az érték és utána szép lassan helyre áll, de van olyan is hogy fél órán át is magas az érték folyamatosan, ezt totál nem értem, hogy ezt mi okozza, mert az előző verzió nem csinált ilyet ugyanezen beállítások mellett.
Valami megváltozott, de hogy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Automata kávégépek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi