Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenador
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Olvastam a többiek hozzászólását is másnál is van ugyanilyen probléma a TP-LINK WR1043ND routernél szakad néha a WAN-kapcsolat!
A legutóbbi gyári firmware-t újra felrakom rá. Lehet, hogy a legutóbbi firmware frissítés nem sikerült rendesen, pedig jó minőségű zavarszűrős BELKIN 230 V-os elosztót használok, tehát még az sem fordulhat elő, hogy feszültségtüske esetleg bekavarhatott a firmware-égetésbe (Úgy tudom, hogy elég sz*r tápegységük van a routereknek, elég gyenge zavarszűréssel).
Ha a gyári firmware nem segít, akkor megpróbálom az általad javasolt firmware-t. Ha az sem, akkor megcserélem a két routert. LAN-LAN módon kötöm össze a kettőt, úgy hogy a lenti router lesz a TP-LINK WR1043ND. A másik WAN-ján megy be az internet. Ebben a sorrendben, tehát a TP-LINK WR1043ND WAN-ját nem fogom használni. Szerinted a hibás WAN így is be tud kavarni?
Ha a sorrendcsere sem oldja meg, akkor TP-LINK WR1043ND --> KUKA!
Szívni fogom a fogam, mert ugye ez újonnan egy csúcskategóriás router volt viszonylag sok szolgáltatással. Úgy tudom, hogy ez nem az a kategória, ami néhány éven belül bedöglik, ennek ellenére sz*ródik

Még egy kérdés. Öreg, és néha lefagyó alaplapoknál, márt csináltam "kondizást", az elöregedett elektrolit kondenzátorokat kicseréltem újabbakra és jobb minőségűekre. Ez sokszor segít az alaplapokon.
Valakinek van tapasztalata a router javításban? Úgy tudom itt is vannak elektrolit kondik, amik elöregedhetnek. Valaki már javított hasonló módszerrel routert? Érdemes kipróbálni az elektrolit kondenzátorok cseréjét?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex