Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Mindenek előtt bocsánat a többiektől, de kénytelen vagyok reagálni!
Először is gratulálok a hozzászólásodhoz, én nem érzem, hogy okoskodtam volna, sőt, most sem fogok, egyszerűen tényeket közlök. De biztos bennem van a hiba és nem jól tudom ezt megítélni. Egyszerűen néhány észrevételem volt.
1. Mutasd azt a Wiki-t, ami DKU-5-höz 10kOhm-os ellenállást ír. Több routert élesztettem már DKU-5-el, nincs rajta ellenállás. De megnézheted akár ezt a leírást is.
2. Érdekes, micilacko-nak sikerült, és nekem is minden esetben. A tftp kliens nem tesz különbséget a firmware típusok között
3. A putty az egy ssh/telnet/rlogin kliens, semmi köze a tftpd-hez
4. Akkor mondom úgy, hogy felesleges az élesztéshez. A boot megállításáig, illetve a tftp szerverről letöltésig bőven elég a default 200 sor.
5. Ha nem érted, hogy mi a "checksum bad", akkor a te problémád lesz, ha nem ellenőrizné valami és egy rossz checksum-ú firmware-t sikerül egyszer feltöltened.
6. Ajánlom figyelmedbe az uBoot Quick Reference 4.6-os pontját. Idézek belőle 2 mondatot:
"Boot application image from memory"
"The first argument to bootm is the memory address (in RAM, ROM or flash memory)
where the image is stored, followed by optional arguments that depend on the OS."Remélem érthető, hogy mit is jelent.
De ha szerinted reboot-ol, akkor ilyenkor miért nem látod ismét az uBoot folyamatát? Illetve, ha szerinted ez megállítja valahol a boot folyamatát, akkor miért indul el teljesen (még az uhttpd, azaz a Luci is, sőt a jffs2 formázása is) az OpenWrt ilyenkor?7. Default OpenWrt trunk firmware-ban semmilyen hardware esetén sincs integrálva a Luci.
8. Lásd 2-es pont.
+1. A leírás itt van, ahogy linkeltem is neki. És képzeld, nem szoktam Google translate-t használni, értem angolul is.
Egyébként nagyon érdekes a felháborodásod, anno Intruder2k5 pont a most is érvényes leírást linkelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest